Actualitat

Vés enrere

Una piscina transparent sobre el cel de Salou

imatge de la nova piscina

La renovació del parc hoteler és del tot indispensable si es vol fidelitzar el turisme que va actualment a la Costa Daurada i aconseguir-ne de nou. Tots els hotels tenen habitacions, piscines i serveis diversos, però millorar les instal·lacions i dotar-les d’una major excel·lència beneficia el propi establiment i també el sector globalment.

Si parlem del municipi de Salou, una de les destinacions turístiques més conegudes internacionalment, cal citar l’exemple de l’ Hotel Olympus Palace que, ara fa quatre anys, va començar a apostar per la renovació dels seus serveis. Es va començar renovant les habitacions d’una planta, després van seguir les d’altres plantes, s’hi han anat sumant diferents intervencions com les d’insonorització i, aquests últims mesos, s’ha construït una piscina transparent a l’àtic d’aquest hotel amb capacitat per a 600 persones i cinc plantes d’alçada.

No és una piscina qualsevol. La de l’Olympus Palace és parcialment de vidre, transparent, elegant, connectada amb el mar que es veu al fons i mimètica amb el cel que es guaita mentre un s’hi banya. Ha estat una aposta gran i arriscada per les característiques de l’espai i l’adequació que ha calgut fer-hi. Finalment, mitjançant la labor realitzada per l’ arquitecta tècnica Roser Gavaldà, directora d’execució de l’obra, la piscina és una realitat i converteix aquest establiment hoteler en un espai diferenciat de la resta.

Per conèixer amb més detall el projecte i la seva execució, hem conversat amb Roser Gavaldà, arquitecta tècnica, i també amb Dimitri Van Den Berghe, director de l’Olympus Palace.