Actualitat

Vés enrere

Per la defensa de la nostra professió

imatge decorativa

Defensar la nostra professió, la dels arquitectes tècnics, és un dels objectius fonamentals del COAATT, i sovint es fa amb suport d'altres entitats, de les quals en formem part, com ara el Consell, el Consejo…

Tots coneixem que sovint des de l’administració ens qüestionen la compatibilitat dels arquitectes tècnics per portar a terme algunes intervencions que des d'altres estaments es permeten sense cap mena de dubte.

Per això des del COAATT, des del Consell i Consejo i altres entitats que defensen la nostra professió, necessitem dades per argumentar la nostra validesa i expertesa en alguns camps.

Per obtenir aquesta informació s’aniran publicant enquestes sobre la nostra activitat professional. Seria molt interessant obtenir el màxim de respostes possibles per poder fer un anàlisi objectiu.

En el següent enllaços podreu respondre dues enquestes:

- La primera sobre la implicació dels tècnics de l’administració en l’àmbit de l’urbanisme. Si treballes per l’administració pública, preguem responguis la següent enquesta.

- La segona per conèixer les especialitzacions tècniques de cadascú a fi de poder oferir la participació en grups de treball, o altres activitats.

 Només t’ocuparà dos minuts.

IMPORTANT PER LA DEFENSA DELS ARQUITECTES TÈCNICS, TREBALLADORS DE L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

ENQUESTA SOBRE LES ESPECIALITZACIONS TÈCNIQUES