Actualitat

Vés enrere

OCT i Decennal: imprescindibles per a promocions

imatge decorativa

Els darrers mesos s’ha iniciat un increment en la construcció de promocions d’habitatges. Aquesta  promoció d’obra nova va lligada a la contractació d’un servei de OCT i Assegurança Decennal per a poder realitzar la compra-venda de l’immoble.

L’ Assegurança Decennal és una assegurança de caràcter obligatori per a totes les edificacions que tinguin com a ús principal el d’habitatge, amb l’excepció que sigui per a ús propi. En principi el mateix promotor és el responsable de contractar-la tot i qui pot pactar que ho faci el constructor.

Al contractar una Decennal, s’exigeix la contractació d’un Organisme de Control Tècnic (OCT) que té com a missió principal fer una revisió del projecte i un control al llarg de l’execució de l’obra.

El promotor sovint  demana la col·laboració de l' arquitecte tècnic, que entra altres funcions sol assumir alguns aspectes de la gestió de l’obra.

Des del COAATT, oferim aquest servei a través d’empreses col·laboradores que treballen amb companys de professió i per aquest motiu en donen garantia de qualitat en la realització dels  mateixos, a part de beneficis al propi col·legiat com ara la devolució de part dels drets d’intervenció.