Actualitat

Vés enrere

Novetats tècniques al COAATT

Imatge decorativa

El proper dimarts dia 5 de juny a les 16:00 h tindrà lloc una reunió informativa preparada des dels diferents departaments tècnics del COAATT per revisar el projectes que tenim  en marxa i presentar noves propostes sobre les que s’ha estat i s’està treballant.

Des de fa un temps, a fi de fer les actuacions del col·legi més participatives, de forma  periòdica es convida el col·lectiu a conèixer i debatre sobre projectes que són interessants per al desenvolupament del sector i per a oferir millor qualitat en els serveis de cara als possibles clients.

Aquest cop us presentarem algunes eines que segur que us resultaran interessants:

Per una banda, segurament que la majoria d’usuaris ja coneixeu, us presentarem la imatge de la nova web del COAATT, que fa poc que s’ha estrenat. Navegarem uns minuts pel nou entorn per descobrir com accedir a tots els serveis que teníem fins ara i conèixer algun aspecte nou, com ara la inscripció als cursos, els sistemes de pagament i accés a les subvencions que el COAATT ofereix.

En segon lloc, us presentarem una nova APP que posem a la vostra disposició, tant per telèfons android com per apple, que ens permetrà conèixer de forma ràpida els costos de les intervencions que vulguem visar,  rebre noticies, inscriure’ns a cursos i altres avantatges, tot a través del nostre dispositiu mòbil.

Altre cop informarem sobre el funcionament d’Obres Amb Garantia; us presentarem l’evolució del portal, i us facilitarem consells pel seu bon ús; també escoltarem les vostres propostes de millora; i finalment us mostrarem el nou projecte d’aplicació per a càlcul i presentació de pressupostos.

Per últim, s’informarà dels nous criteris que s’aplicaran per a la revisió de projectes a visar.

Us animem a que us apunteu a la jornada a través d’aquest link.