Actualitat

Vés enrere

Jornada OAG - Novetats i Millores

imatge decorativa

El proper dimarts, dia 22 de gener de 2019, tindrà lloc a la Sala d'Actes del COAATT, una nova sessió técnica per comentar el funcionament i les millores de OAG.

Des de la darrera trobada al COAATT el 5 de juny de 2018, on els tècnics que van participar van fer algunes propostes de millora del portal, hem estat treballant per satisfer aquestes demandes. Ara ja us podem presentar una nova web que ben segur facilitarà el treball de tots, i donarà peu a recollir més ofertes i oferir un servei a l’usuari més ràpid i senzill.

En aquesta jornada us presentarem un sistema per a penjar els pressupostos, que us demanen els clients, de forma pràcticament automàtica un cop l'oferta us sigui assignada.

També podreu conèixer com es presentaran ofertes d'adminstracions i ens públics, i com podreu conèixer els preus que han estat ofertats, de les intervencions a les que has optat.

Totes aquestes millores i d’altres us les presentarem a la jornada del proper dia 22, i novament escoltarem les vostres propostes per continuar treballant en la millora contínua dels nostres serveis.